Siirry suoraan sisältöön

[vc_row parallax=”content-moving” parallax_image=”7212″][vc_column][vc_empty_space height=”200px”][vc_column_text]

Saavutettavuus

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”200px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”100px”][vc_column_text]

Tältä sivulta löydät Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskuksen internetsivujen, luma.uef.fi, saavutettavuusselosteen.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Itä-Suomen yliopiston https://www.luma.uef.fi -sivustoa ja on päivitetty 01.09.2021.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Itä-Suomen yliopiston verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja niihin liittyvien sisältöjen tulee olla saavutettavia. Saavutettavuus digitaalisessa ympäristössä tarkoittaa sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkopalveluja käyttäjä-, tilanne- ja teknologiakohtaisista eroista riippumatta. Saavutettavuusvaatimukset perustuvat digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annettuun lakiin sekä EU:n saavutettavuusdirektiiviin.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Täyttää AA-tason saavutettavuusvaatimukset osittain.

Verkkosivuston ei-saavutettava sisältö Osa verkkosivustolle linkitetyistä tiedostoista (esim. doc, pdf) eivät ole vielä saavutettavuusvaatimuksen mukaisia. Ne korjataan saavutettavaksi verkkosivustoa ja tiedostoja päivitettäessä.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • toimisto-ohjelmien tiedostot (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018,
  • video- ja äänitallenteet, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020,
  • suorat video- tai äänilähetykset, joita ei tallenneta säilytettäväksi tai uudelleen julkaistavaksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen. Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä luma-keskus@uef.fi.

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit ottaa yhteyttä tällä verkkolomakkeella tai sähköpostilla luma-keskus@gmail.com.

Palautteeseen vastataan kahden viikon kuluessa.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille, sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

Puhelinnumero vaihde: 0295 016 000[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]