Lohkojen esittely

Tekstilohkoon saat kirjoitettua tekstiä, lisättyä linkkejä tekstin sekaan, sekä lihavoitua tekstiä.

Otsikot

Muista otsikoiden hierarkia. Jokaisella sivulla voi olla yksi H1-tason pääotsikko. Tämän jälkeen tulee H2-tason otsikko, jolle tarvittaessa voi lisätä alaotsikon H3 jne. Saavutettavasti.fi-sivustolla on hyvät ohjeet loogiseen otsikointiin.

Kuva

Kuvalle voit lisätä halutessasi kuvatekstin.

Youtube-upotus

Upota video sivulle lisäämällä lohkoon Youtube-videon linkki.

Linkkilohko

Linkkilohkoon voit lisätä linkin nimen sekä siihen liittyvän kuvaustekstin. Käytä tätä, kun haluat korostaa linkkiä. Linkki voi ohjata joko sivuston sisäiselle tai ulkoiselle sivulle.

Henkilökortti

Henkilökorttilohko on suunniteltu esimerkiksi tapahtuman puhujien tai hankkeen työntekijöiden lyhyeen esittelyyn. Voit lisätä korttiin linkin, joka ohjaa lukemaan tarkempaa tietoja henkilöstä tämän UEF Connect- profiilista tai oman organisaation vastaavalta sivulta.

Rahoittajalohko

Rahoittajalohko on suunniteltu esimerkiksi yhteistyöhankkeiden kumppanien, rahoittajien tai tapahtuman sponsorien esittelyyn. Siihen voi lisätä kuvan (esimerkiksi organisaation logon), lyhyen kuvauksen sekä linkin. Kuvaus ja linkki eivät ole pakollisia. Kuvia voi asettaa vierekkäin korkeintaan neljä kappaletta.

Haitarilohko

Haitaria kannattaa käyttää silloin, jos haluat esittää tiiviisti paljon asiaa. Haitarin sisään saa lisättyä tekstiä sekä kuvia.